Свържи се с нас

Бизнес

Инвестиционни Идеи и Търговски Възможности

На 23.02.2018г от 19:00 – 20:30ч. в Гранд Хотел Пловдив (ул. Златю Бояджиев 2, площад Сливница) ще се проведе безплатен семинар на тема „Инвестиционни Идеи и Търговски Възможности“.

В семинара ще научите как да търгувате криптовалути и други инструменти на финансовите пазари. Апетитът към риск на инвеститорите, доминираше на финансовите пазари през по-голямата част от изминалата 2017-та година – както и през предходната. Криптовалутите, поскъпнаха експоненциално, като Биткойнът повиши стойността си с близо 1000%, или над 10 пъти.

Световните борси, продължиха с ръста си, стартирал през 2016-та година, който ги отведе до нови исторически върхове. Суровините, като златото и петролът, показаха стабилен ръст, след като се търгуваха дълго време в относително тесен диапазон. Щатският долар, поевтиня за пръв път от 2011-та година насам.

Когато става въпрос за бъдещето на финансовите пазари, налице е известен консенсус, че криптовалутите ще продължат да играят основна роля през годината. Дали обаче трендът им на повишение ще се запази и през следващата година, или ще има промяна в инвеститорските нагласи, предстои да видим…

Ето защо от Admiral Markets ще проведат серия от семинари във водещите градове на страната, на които ще можете да се запознаете с техните възгледи за криптовалутите, акциите, валутите и суровините, за годината. Ще научите, как CFD-търговията може да разшири Вашите търговски хоризонти и портфейл.

До края на този семинар Вие ще знаете

• Кои ще са водещите инвестиционни възможности на 2018-та година

• Какви са предимствата от търговията със CFD-та на Криптовалути, Суровини, Акции и Индекси

• Как да търгувате с използването на напреднал софтуер и неговите възможности за по-добър графичен и технически анализ

• Какви са регулационните рискове и как да ги управлявате

Повече информация

Серията от семинари, заедно с възможността за Въпроси & Отговори, по време на провеждането им, се очаква да се превърнат в едно от най-важните инвестиционни събития на 2018-та година.

Семинарът ще се проведе с участието на някои от водещите пазарни стратези на Admiral Markets, както и водещи експерти в техническия анализ и макро-анализите. Ще получите информация от водещи и опитни професионалисти, опериращи на някои от най-големите финансови пазари в света.

Моля, имайте в предвид, че участието във всички конференции, организирани от Admiral Markets е само с покани. Поканите са ограничени и не могат да бъдат прехвърляни на трети лица. Регистрирайте се днес и запазете своето място.

Организатор: Admiral Markets

Хост на семинара: Димитър Цонев

Димитър Цонев има 15-годишен опит в търговията на финансовите пазари и е мениджър за България на Admiral Markets UK Ltd.

Реклама

Kapana News

Kapana News21.04.2018

21.04 „УЖАС! Две жени“ – авторски спектакъл по недействителен случай в Канапе

Един спектакъл по „недействителен случай“. Жанр: комедия, пародия, фарс Сценарии, сценична визия и актьорска игра: Ивелина Колева и Росица Иванова...

Kapana News20.04.2018

19.05-20.05 Две-Три бири Фест 2018

Скъпи биролюбци, очаква Ви нова доза качествено бирено изживяване, а именно ВТОРО ИЗДАНИЕ на Две-Три бири Фест! Запазете си датите...

Kapana News20.04.2018

01.06 – 03.06 Капана Фест Лято 2018

Капана Фест се завръща с чудовищна сила! От 1 до 3 юни отново ще превърнем Капана в най-вълшебното място под...

Kapana News20.04.2018

20.04 Hills Beer парти в Basquiat

Баварските технологии и традиции срещат пловдивския дух. Резултатът е Hills Beer 😉 Очакваме ви в Basquiat Cafe & Bar на 20-ти април от 20:00...

Kapana News11.04.2018

13.04 Джаз срещи в Arsenal of Art Gallery

Скъпи приятели, заповядайте на традиционните Джаз срещи “Arsenal of Sound“ в Arsenal of Art Gallery, Капана, ул. “Магура“ 4. 13.04,...

Facebook

Реклама

Препоръчано